Връщане и замяна

 

1. Всеки Клиент, който е направил поръчка през уебсайта  www.trendbrands.bg, има право в срок от 30 дни от получаване на поръчката, да върне стоката, ако не е удовлетворен от продукта или има несъответствие на поръчаните продукти със сайта. 

2. През този период всеки един поръчан продукт може да бъде върнат или заменен.

3. Връщането и замяната на продукти, трябва да стане в указания срок чрез куриерска фирма до следния адрес: гр. София, бул. "П.Каравелов" №34, вх.1. 

4. За да бъдат върнати продуктите, Купувачът трябва да уведоми www.trendbrands.bg посредством имейл на info@trendbrands.bg, посочвайки своите данни и банкова сметка за възстановяване на сумата.  

5. При отказ от договора, а Клиентът е заплатил стоката, ще му бъде възстановена платената сума само за върнатите артикули. Сумата ще бъде възстановена на клиента по неговата банкова сметка, която е посочил в имейла, до 10 работни дни, от датата на получаване на пратката в нашия офис. Всички разноски, които са направени по транспорта на стоката от Клиента до нашия офис, са за сметка на Купувача.

6. Върнатите продукти трябва да са в своята цялост с ненарушен търговски вид, без видими следи от носене или използване, със запазени и не премахнати оригинални етикети, ведно с всички опаковки, аксесоари, гаранции, сертификати и др., така както са получени от Купувача.

7. Връщане на закупена стока се прави, когато същата не съответства на договореното между страните по договора, а именно:

7.1. Изпратена е грешна стока, различна от поръчаната, в това число грешен модел, размер или цвят.

7.2. Производствени дефекти или на части от стоката.

7.3. Липса на части от стоката.

7.4. Констатирани транспортни дефекти на стоката.

8. Правото на отказ от договора, не може да се упражни за бельо, бански, на които е премахната хигиенната лента, чорапи, слънчеви очила, бижута, часовници, както и козметичните продукти, които са разопаковани.

9. При дефект на стоката, Клиентът трябва незабавно да уведоми Продавача на имейл info@trendbrands.bg или на тел: 0897 00 77 87. Както и да върне продукта до 30 дни от датата на получаване на същата на адреса на Продавача.

За всякакви въпроси, може да се обърнете на info@trendbrands.bg или нa тел. 0897 007787 от понеделник до петък 09:30-18:00ч и събота от 09:30-14:00ч.

 Линк към ОРС www.ec.europa.eu